13 mars 2020 (Fotboll)

Derby mot Melleruds IF

Gårdagens derby mot Melleruds IF slutade 3-3. HIF vann den efterföljande straffläggningen efter två fina räddningar av Mike Faddoul.
Målskyttar för HIF: Ali Makiya och Burim Avdijaj.

23 februari 2020 (Fotboll)

Vinst i årets första match

Slutresultatet skrevs till 1-2 i bortamatchen mot IFK Åmål, i vår tuffa grupp i Dalslands Sparbank Cup. Målskyttar: Burim Avdijaj och Viktor Öhrling.
Övriga lag i gruppen är Melleruds IF och Bengtsfors IF.

Matchfakta

27 januari 2020 (Fotboll)

Shpresim Gashi till HIF

Ännu ett nyförvärv har anslutit till oss, och denna gång handlar det om Shpresim Gashi.
Gashi har för det mesta spelat futsal de senaste åren, där han har representerat både FC Mellerud och VFK Futsal, men nu är det dags för en comeback utomhus.
Senast han spelade utomhusfotboll gjorde han det för Melleruds IF.

Shpresim fungerar bäst på en ytterposition, antingen som back eller mittfältare, där han kan slå fina bollar med sin känsliga vänsterfot!

Välkommen!

18 januari 2020 (Fotboll)

Viktor tillbaka

Vi välkomnar Viktor Öhrling tillbaka till moderklubben Håfreströms IF!

Viktor kommer senast från division 2-klubben Vänersborgs FK, där han huserade förra säsongen. Han spelade 24 av 26 matcher i klubben, som slutade på en sjätteplats. Viktor är en spelare vi kan använda på flera positioner, men som trivs bäst i en central roll på mittfältet/forward.

- Klassvärvning, säger tränare Argjend Mollapolci.

11 januari 2020 (Fotboll)

Benjamin tillbaka

Benjamin Grimheden har, efter tre säsonger i Åsebro IF, valt att göra comeback i moderklubben Håfreströms IF.

Argjend Mollapolci