27 januari 2020 (Fotboll)

Shpresim Gashi till HIF

Ännu ett nyförvärv har anslutit till oss, och denna gång handlar det om Shpresim Gashi.
Gashi har för det mesta spelat futsal de senaste åren, där han har representerat både FC Mellerud och VFK Futsal, men nu är det dags för en comeback utomhus.
Senast han spelade utomhusfotboll gjorde han det för Melleruds IF.

Shpresim fungerar bäst på en ytterposition, antingen som back eller mittfältare, där han kan slå fina bollar med sin känsliga vänsterfot!

Välkommen!

18 januari 2020 (Fotboll)

Viktor tillbaka

Vi välkomnar Viktor Öhrling tillbaka till moderklubben Håfreströms IF!

Viktor kommer senast från division 2-klubben Vänersborgs FK, där han huserade förra säsongen. Han spelade 24 av 26 matcher i klubben, som slutade på en sjätteplats. Viktor är en spelare vi kan använda på flera positioner, men som trivs bäst i en central roll på mittfältet/forward.

- Klassvärvning, säger tränare Argjend Mollapolci.

11 januari 2020 (Fotboll)

Benjamin tillbaka

Benjamin Grimheden har, efter tre säsonger i Åsebro IF, valt att göra comeback i moderklubben Håfreströms IF.

11 januari 2020 (Fotboll)

Nya ledare

Härmed kan vi presentera två nya ledare som kommer att arbeta runt laget säsongen 2020!
Vi välkomnar Peter Jonasson och Tomas Karlsson till Håfreströms IF.
Detta är två väldigt rutinerade och kunniga herrar som kommer att bidra med mycket kompetens, och kommer att kunna avlasta huvudtränare Argjend, som för övrigt har bestämt sig för att snöra på sig skorna igen inför kommande säsong.
Varmt välkomna!

1 oktober 2019 (Fotboll)

Seger över Valla

Håfreströms IF vann bortamatchen över IFK Valla med 2-5. Målgörare för HIF: självmål, Burim Avdijaj, Viktor Mollapolci, Florijan Fejzulovic och Enis Fejzulovic. Det var säsongens sista match och innebär att HIF slutade femma i division 4.

Argjend Mollapolci