2018-12-18 (Fotboll)

Transfernytt

Tränarna Argjend och Glenn, samt styrelsen har efter hårda förhandlingar nu äran att presentera fyra nya spelare som kommer att ansluta till truppen i januari.
Det är fyra välkända namn inom kommunen som vi är säkra på kommer att tillföra både kunskap och spetskompetens i laget.

Ahmed Bachalan, från Melleruds IF
Hamed Husseini, från Melleruds IF
Blerim Avdijaj, från Melleruds IF
Ali Makia, från Kroppefjälls IF

Från vänster: Ahmed, Ali, Blerim och Hamed.

Foto: Ahmed och Hamed, Tobias Coster. Ali: Marcus Ek.

2018-10-06 (Fotboll)

Serieseger!

Håfreströms IF vann hemmamatchen mot Tösse IF med 9-0. Därmed vann HIF division 5 och går upp i division 4. Målskyttar för HIF: Burim Avdijaj 3, Florijan Fejzulovic 2, Mubarak Altib Al Mubarak 2 och Flamur Mollapolci 2. Florijan vann även skytteligan med 18 mål.

2018-09-23 (Fotboll)

Oavgjort mot Åsebro IF

Håfreströms IF spelade oavgjort 4-4 hemma mot Åsebro IF. Målskyttar för HIF: Flamur Mollapolci 2, Burim Avdijaj och Milton Olsson.

2018-09-16 (Fotboll)

Bortaseger över Ellenö IK

Håfreströms IF vann bortamatchen mot Ellenö IK med 1-5. Målskyttar för HIF: Flamur Mollapolci 3, Mubarak Altib Al Mubarak och Sherif Haziri.

2018-09-08 (Fotboll)

Vinst över Frändefors IF igen

Håfreströms IF vann hemma över Frändefors IF med 5-0. Målskyttar för HIF: Sherif Haziri, Burim Avdijaj, Mubarak Altib Al Mubarak, Florijan Fejzulovic och Argjend Mollapolci.

Argjend Mollapolci